Längsen....


Nu var det ett tag sen man skrev här igen...
I tisdags var vi nere på bvc och mätte,vägde Melwin hade gått upp bra men ligger fortfarande under kurvan men längden där emot hade han vuxit ikapp :) hehe det syns han är så lång 68,5 cm !! Sen hade han lite utslag på armar och bena med det var exem så det var bara att in hadla en salva på apoteket :) annars så vart allt bara positivt..skönt!
Och nu funkar det bättre med maten nu får han i sen gröten bra ialf..själva middagen är väll lite så där men det kommer väll när det kommer :) 

Idag blir det en sväng och klippa sej :) ska bli skönt att bli av med lite slitet hår..behövs verkligen klippas !! SEn är det hemåt och fixa middagen och så blir det bingo för gubben...hehe..

Gubben är förkyld så det lär ju smitta av sej till oss andra..bara hoppas på det bästa..märkte imorse att Benjamin var lite snorrig och Melwin har fått hosta så dom har väll fått lite virus..uscha..

Imorgon är det kräftskiva...får se om vi går dit har inte riktigt bestämt oss ännu..kanske drar dit och äter och går hem sen..inte så kul att benjamin ska behöva se en massa fulla människor..får se hur vi gör...

Nehe dax att gå så man får klippt sej :)

puss <3 

Kommentarer
Postat av: Carro

Blev håret bra?? :)

2008-08-28 @ 16:31:35
URL: http://niiiilorac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0