Gekås idag !

Blev en runda till Gekås idag med Mamma, Lena och barnen. Åkte här i från vid 11 tiden..tänkte att det kunde nog vara mycket folk idag då barnbidraget kom in idag...men det var inte såå farligt.
Handlade hem litesaker till huset som behövdes. Måste ju börja nånstans, så blev mest sånt som inte behöver stå i kylskåp.
Inhandlade även helgens outfit :) Blev inte det jag hade tänkt då det inte fanns..menmen..det här blir säkert bra också ! Så nu är nog nästan allt ordnat till på lördag..Gud vad kul det ska bli !!
Blev även 2 par skor till mej inne i skoaffären..behöver verkligen nya...
Var hemma vid fyra tiden...då var barnen ganska så trötta...
Blev kvällsmat vid 6 tiden och sedan sängen för deras del. Själv sitter jag uppe ännu då jag egentligen hade behöft sova...

Ringde på en syskonvagn på blocket innan...Måste ha en nu då jag inte kan gå med båda själv..var rätt gammal men skit samma, den var billig :) Blir till att åka till Kungsbacka på fredag och hämta den !

Puss <3

<3 Mina ÄLSKADE Barn <3

April -09
Maj -09   Älskar O´boy :)
Maj -09   En glad skit :)

Arbetsförmedlingen...

Barnen vaknade vid 7 tiden i morse och då var solen redan framme :) Man blir så positiv och glad när den lysser och värmer..
Blev frukost och ringde några samtal..
Mamma, Melwin ch jag åkte in till stan då jag var tvungen att skriva in mej på arbetsförmedlingen idag..var ju min sista anställnings dag igår..Var bara att sätta sej ner vid datorn och knappa in vad man ville jobba med...
så nu är det klart så nu ska det för hoppningsvis inte krongla med A-kassan sedan när man väll ska börja stämpla...Ska först ta  ut vådbidraget som finns här nere..då får jag gå hemma med båda barnen tills Benjamin fyller 3år...kan jobba under tiden jag har detta bidrag men får inte utnyttja barnomsorgen...känns skönt om man kan vara hemma lite längre med dom:) Dom är ju fortfarande små !!
Efter arbetsförmedlingen åkte vi till Hajen..veckohandlade lite grann..mat behövs ju !! Sen blev det färg affären,då jag hade valt ut en kulör till barnens sovrum :) så nu är den hemma här så nu är det bara att börja måla...Jag hoppas på att jag kan börja lite grann imorgon..

Nu är biljetten betalad :) såå skojjigt vi ska ha !!

Dax att städa av lite här idag...rensa lite...

puss <3


Längesen nu....


Inte skrivit här på ett tag nu...Men tänkte att man får väll på börja det igen :)
Idag har det blivit lite städning i huset!! Dax att börja med sånt också nu..måste hända nått...Se om man kan inskaffa färg till barnrummet till helgen så att man får det klart:) sen får man ta köket och det lilla sovrummet...
Har även på börjat en del i trädgården..men där får man ta lite då och då..är så himmlans mycket att göra ju...

Nu blir det en att gå till affären..tror lillebror också skulle med :) Är så skönt väder ute ikväll så man får väll passa på...
Imorgon bär det av till Kungsätter där vi ska träffa en gammal klasskompis som man inte sett på 6 år :) Ska bli kul att få träffa henne igen och hoppas på att kontaket håller i sej nu när vi bor så nära igen :)

puss <3

RSS 2.0