Längsen....


Nu var det ett tag sen man skrev här igen...
I tisdags var vi nere på bvc och mätte,vägde Melwin hade gått upp bra men ligger fortfarande under kurvan men längden där emot hade han vuxit ikapp :) hehe det syns han är så lång 68,5 cm !! Sen hade han lite utslag på armar och bena med det var exem så det var bara att in hadla en salva på apoteket :) annars så vart allt bara positivt..skönt!
Och nu funkar det bättre med maten nu får han i sen gröten bra ialf..själva middagen är väll lite så där men det kommer väll när det kommer :) 

Idag blir det en sväng och klippa sej :) ska bli skönt att bli av med lite slitet hår..behövs verkligen klippas !! SEn är det hemåt och fixa middagen och så blir det bingo för gubben...hehe..

Gubben är förkyld så det lär ju smitta av sej till oss andra..bara hoppas på det bästa..märkte imorse att Benjamin var lite snorrig och Melwin har fått hosta så dom har väll fått lite virus..uscha..

Imorgon är det kräftskiva...får se om vi går dit har inte riktigt bestämt oss ännu..kanske drar dit och äter och går hem sen..inte så kul att benjamin ska behöva se en massa fulla människor..får se hur vi gör...

Nehe dax att gå så man får klippt sej :)

puss <3 

High Chaparral


Idag blev det High Chaparral och off road meet :) Blev att vi lämnade av Melwin hos sin farmor och farfar vid 11 tiden, sen begav jag, gubben och Benjamin oss till Chaparral...
väll frame fick vi gå i genom hela western området sedan kom vi till off road meet !!
Var hur mycket bilar som helst och Benjamin bara älskade det..han ögon har aldrig gläns så mycket som dom gjorde idag..blev en runda in i skogen där dom körde i massa lera, men dom flesta satte sej fast..haha...tur att man inte befan sej i en sådan bli..uscha...vad lerigt...både inne och utanför bilen...
Vid 2 tiden var det dags för Monster truck showen :) Jävlar vilken stor bil..blev en del hopp över bilar och en massa snur med fyrhjulsdrift :) bara skvätte vatten/lera över folk...ja kära nån..men Benjamin tyckte att det var kul och det var för hans skull vi åkte dit med tanke på att han bara älskar bilar :)
Var gott att bara få tillbringa lite tid med Benjamin och det tror jag att han tyckte också..
Melwin hade haft det bra hos farmor och farfar också så det var gott att det hade gått bra...roligt för dom också att få ha Melwin lite och mysa :)

Blir nog en sväng till chaparral imorgon också är sista dagen..beror ju på vädret vill säga...men dena gången blir det att ta med lite fika:)

Annars så har det inte hänt så mycket här idag, vi kom hem sent på eftermiddagen..och nu är Benjamin nattad och Melwin ligger på golevt och leker..
Blir väll sängen för min del också snart..börjar bli trötter..

puss <3

Fredag & Helg


Då har den efter längtade dagen kommit i denna veckan Fredag :) Så gott..

Idag består  dagen av attt äta lite frukost med barnen och sen en massa bus tills pappsen kommer hem då blir det middag och jag hade tänkt att passa på att ta mej en dusch :) och göra mej lite i gjordning..blir att ta sej till Anna och Peter senare i eftermiddag och ta ID-kort..Behöver ha ett är så krongligt med pass hela tiden tar ju sån plats..smidigare med ett litet kort istället..
Får väll inte glömma matlådan som jag fick med mej hem i måndags..hehe..bäst att lämna tillbaka den!!

På lördag så hoppas jag att vädret är bra så att Benjamin kan få åka till High Chaparall och titta på bilarna som är där :) Han tycker ju det är så kul med bilar..Annars så får man väll försöka hitta på nått annat..

Märkte  i går att Melwin har ju inga byxor...den storleken Benjamin hade förra året var ju på sommare så det finns bara en massa shorts..så vi sa att det får bli en runda till Gekås nästa helg :) Gott !! Benjamin kan ju behöva lite saker nu när han ska börja hos dagmamman..är lite att tänka på...
Sen blir det väll alltid en massa små plock som man egentligen inte skulle ha..haha...
Får se om man kanske kan få ta i nån julklapp så att man inte får allt på sista månaden..blir så dyrt...uscha...

Daga att servera lite frukost här, killarna är hungriga :)

puss <3

ÄNTLIGEN :)


Har Benjamin fått dagmamma så skönt att han äntligen har kommit in :) Blir inte inskolning förrens i slutet av september  men bättre sent än aldrig..
Tur att Anna ringde henne, annars så hade inget hänt känner jag på mej..konstigt att man ska behöva ta saken i egna händer för att det ska hända nått..
Blir ialf den dagmamman som vi tog först på listan så det känns jätte bra :) har hört så mycket bra om henne så han kommer säkert att trivas.. <3

Nu har Benjamin ätit 3 hela smörgåsar :) en hungrig liten kille..hehe..så nu är han redo för sängen!!

Melwin ligger på golvet och drar sej fram dit han vill :) duktig kille...bara hoppas att han börjar krypa riktigt snart..men vem vet kanske är hans krypstil han har nu..ingen anning...hehe...

Nehe dax att lägga Benjamin nu så kan jag få i mej lite kvällsmat sedan i lugn och ro :)

puss <3

* Lekplatsen *



Idag blev det utgång redan vid halv 10, då vi skulle mötta Sandra och Neo för att gå en sväng till lekplatsen :) var mycket skönt att komma ut lite så att man piggnade till..sen blev det lite handling på hemköp, så nu finns det lite mat här hemma igen..hehe...kom hem nu för ca 30 min sedan..Tänkte jag skulle lägga Benjamin lite så att han får vila sej lite..så kan jag på börja middagen..blir kokt potatis och fiskgratäng och grönsaker :)

Ska se om jag kan ta en runda till Anna idag med tänkte lämna tillbaka matlådan jag fick med mej hem i måndags :) bara det inte regnar..ser lite mörkt ut på himmlen nu...

puss<3

Inte alla kryddor i kryddhyllan..........


Här ställer man upp och gör allt..precis allt och du kommer hem och blir tjurig över att maten inte passar...hur ego får man vara egentligen..tjurig hela jävla kvällen, för hoppningsvis så har det gått över idag när du kommer hem men det vet man aldrig...inte alla kryddor i den kryddhyllan inte....
Allt man gör är bara fel..bara en massa gnäll hela tiden...
Hur länge ska man stå ut.....

Bjuden på Middag :)


Igår ringde hemtelefonen vid 10 tiden, det var Anna som sa att hon var ledig från jobbet för Moa hade inget fritids..så hon undrade om jag och barnen ville komma över och äta middag vid 12 :) Självklart tackade man inte nej, gott att bli lite upp passad ibland hehe..blev potatis och en helt inderbar köttgryta *mums* Sen blev det efterätt till barnen bestånde av glass och kolasås..
Blev en massa tjöt :) sen kom vi in på dagmamma till Benjamin, men sa att Nina hade kronglat så och bara skyllt på en massa annat hela tiden..Men då sa Anna att hennes gammla dagmamma inte hade några barn alls knappt..så hon tog och ringde henne och hörde efter..hon skulle tydligen ha mötte med Nina idag så hon skulle nämna Benjamin:) så nu kan jag bara hoppas att han kan få vara hos henne :) har hört att hon är en helt underbar dagmamma!!
Blev att vi var där nästan hela dagen, kom hem precis innan gubben slutade jobbet.. hehe..

Idag vet jag inte vad vi ska ta oss till blir väll lungt är lite mysko väder ute tycker jag..blir väll lite daglig damsugning bara:)  och massa bus och lek med pojkarna!!
Ingen mammaträff för mej idag då det skulle vara i gislaved..vågar mej inte på att testa om man kommer på en buss med den vagnen..lite pinsamt om man inte skulle komma in..haha..så får vänta till nästa tisdag och se vart det blir dom ska vara:)

puss <3


Städ och Röjning !!



Nu är helgen snart över..har gjort lite nytta i helgen ialf..vi fick gjort ett söj här hemma så nu har vi fått möblerat om i vardagsrummet, blev mycket bättre ser så mycket större ut plus att det finns lite mer plats för Benjamin och Melwin att röra sej på :) Ska se om vi kan börja röja lite där uppe också så att man kommer lite mer i gjordning!! Måste in handla nya gardiner till kök och vardagsrummet är så trött på långa gardiner nu...
Sen var det väll tal om att vi skulle ringa nån målare och se hur mycket han tar för att tapetsera i köket plus trappen upp..är lite svårt att göra det själv, men vill ju gärna att det ska bli bra :) Men det kommer väll bli en mörkare tapet med tanke på att skåpsluckorna är röda..funderar på att lackera om dom till vita och då passar det bättre med en mörkare tapet!! men det får nog bli ett senare projekt hehe allt kostar ju...
Vill så gärna få gjort hallen med så att man kan sätta upp det man ska ha där så är det klart sen..är ju ingen stor haöll så så avanserat behöver det inte va...
Hittade ialf färg på småläningen till sovrummet så att man får bort det fula gröna där..höhö...blir samma färg nere i vardagsrummet på fondväggen i stället för brun som den är nu...så fult....

Om man skulle ta och göra i gjordning lite middag nu så att man får i sej det :) sen blir det väll en runda till Anna och Peter dom ville så gärna träffa barnen:)

puss <3

Mamma Träff <3


Igår var vi redan uppe vid åtta tiden :) Skulle i väg på en liten mammaträff som började nu igen efter semestern!! Skulle vara hos Sandra vid tio tiden..Kom till slut fram och där var alla barnen, så stora dom hade blivit var så längesen jag såg dom. Men Benjamin tyckte det var jätte kul nu när dom kröp om kring och hade sej :) Det var inga problem att ha med honom han klarade sej jätte bra på egen hand..skönt!!
Blev lite ficka om en massa tjöt :) Tack tjejer <3

Idag har halva veckan gått ialf..så det är skönt..hoppas på att vi kan komma ut lite även idag, försöka ta oss till en lekplats och leka av oss lite. Hoppas bara det inte regnar..
Ska ringa Nina om plats till Benjamin se om det händer nått på den fronten...Hörde igår att hon tydligen hade sagt upp sej nu så det förvånar mej inte om allt kronglar till sej ännu mer nu och att han får vänta ännu längre...

Mys mys......

puss <3

Tråk Helg...


Denna helgen har inte vart så givande...menmen..
Suttit här hemma själv en hel vecka när gubben har vart i väg och fiskat..har fortsatt nu över helgen..förvånar mej inte om det blir fikse imorgon med...TRÅK!!!!

Tänker tänker...men tänker nog för mycket...Undra om det någon sin kommer bli bättre ?? Undrar undrar för mej själv...

Älskar min två under bara söner Benjamin & Melwin <3 Ni är mitt allt !! <3 Vad skulle jag gjort utan er två...puss <3

Carro jag saknar dej så det gör ont i mej..hoppas att vi kan ses snart :) längtar!! puss <3

Hoppas på att man kan komma i säng tidigt ikväll..är så trött och har såå ont i mitt huvud..har inte fått sova så mycket inatt..bara Melwin vill sova tidigt också...hehe..

puss <3

Onsdag....


Då var det onsdag kväll och halva veckan har gått..har vart en trög halv vecka tycker jag men det är väll för att gubben har börjat jobba igen..
Idag har jag fått städat av köket, damsugit och torkat golv :) imorgon blir det lite mer storstädning om Benjamin ska till sin farmor och farfar..Lättare att få nånting gjort om han är där och busar ! Förhoppnings vis kanske man kan få lite sömn också :)
Har inte fått gjort så mycket mer idag..
Benjamin är nattad och sover i sin säng :) Melwin fick en flaska och somnade framför tv:n i babysittern..så nu har man lite lugn och ro *gott* Kunna varva ner lite..fast när man väll sätter sej till så blir man ju såå trött..

Nu har Benjamin börjat bli svartsjuk på Melwin, vet inte om det är för att han är mer med nu...Hoppas att han kommer in hos en dagmamma nu snart så att han kommer ut och får träffa lite andra barn :) det behöver både han och jag..Min älskade lilla Benjamin <3 

Dags att sätta sej framför tv:n nu och titta lite innan lilleman vaknar igen :)

Puss <3

Melwin


Nu så tar han sej framåt den lilla killen :) Ligger på mage och drar sej framåt med armarna hehe..kommer upp i krypställning men vet inte hur han ska göra med armarna bara..men det kommer väll !! Är väll lite tidigt ännu han är ju bara 5 månader :) Duktig liten kille jag har...Han har fått börja med att smaka lite nu med började med gröt..går så där men han lär väll sej snart det också :) Allt tar ju sin tid!!

Väntar på att kärringen från dagis ska höra av sej så att att man kan få in benjamin NU  han har ju för f*n stått i kö sen förra året men sökte plats till januari detta året men ingenting har hänt..blir såå trött!

idag blir det nog inte så mycket gjort är så trisst väder ute så man hat ingen ork till nånting..känns inte så positivt!!!

puss <3

RSS 2.0