Melwin


Nu så tar han sej framåt den lilla killen :) Ligger på mage och drar sej framåt med armarna hehe..kommer upp i krypställning men vet inte hur han ska göra med armarna bara..men det kommer väll !! Är väll lite tidigt ännu han är ju bara 5 månader :) Duktig liten kille jag har...Han har fått börja med att smaka lite nu med började med gröt..går så där men han lär väll sej snart det också :) Allt tar ju sin tid!!

Väntar på att kärringen från dagis ska höra av sej så att att man kan få in benjamin NU  han har ju för f*n stått i kö sen förra året men sökte plats till januari detta året men ingenting har hänt..blir såå trött!

idag blir det nog inte så mycket gjort är så trisst väder ute så man hat ingen ork till nånting..känns inte så positivt!!!

puss <3

Kommentarer
Postat av: Jelikan

Har du inte fått plats än? Jag säkte typ i april/maj och fick besked nu innan semestern. Hoppas iaf att han snart kommer in på dagis

2008-08-04 @ 13:51:19
URL: http://jelikans.blogg.se/
Postat av: Lisa

haha drar sig framåt, de var inte dåligt! Hampus rullar fram en så länge :)

2008-08-05 @ 09:30:53
URL: http://lisa.blogg.se/
Postat av: Jelikan

Tycker det är dålig stil om det är så att ni hamnar sist i kön igen för att du går hemma med melwin nu. Gäller bara att ligga på och jag ska hålla tummarna att du får dagis plats för benjamin behöver ju trots allt det.

2008-08-05 @ 14:22:38
URL: http://jelikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0