Uppdatering.....

Längesen man skrev här nu! Semester veckan i Falkenberg var underbar, lite dåligt väder bara men annars helt okey. Blev också en tripp till Halmstad en dag där vi besökte äventyrs landet :) Annars blev det mest att vi höll oss i Falkenberg och bara myste..bade lite i badhuset och blev en del poker spelande *hehe*
Den här veckan har vi bara varit hemma och tagit hand om tvätten ;) blev ju en del...Vart en sväng nere vid havet igår mycket gott!! Benjamin  badade många gånger i havet han tyckte att det var sååå skönt..vattnet var alldeles jummet ju...
Ska se här om vi kan ta oss till Borås Djurpark nu nästa vecka, beror lite på vädret inte så kul att gå där i denna värmen bättre att gå där när det är lite molnigt :)

Snart dags att lägga lilleman här med....börjar bli trötter :)

Puss !!!

** Falkenberg **

I morgon bär det av till falkenberg en hel vecka gott att komma här i från lite och äntligen komma till havet :) Blir avgång vid 11 tiden så att man är nere vid 12 tiden, sen blir det väll bara att leta upp stugan och göra sej hemma stad där..hehe..

Har ialf fått tvättat den sista maskinen med tvätt nu så det är gott, bara att packa ner allt så man slipper tänka på det imorgon :) ska få städat här också innan man åker så det är lite fint när man kommer hem..

På torsdag ska jag ialf få träffa min lilla gumms Carro <3 ska bli så mysigt!! bara va :)

Nehe dax att ta och hänga upp tvätten nu kanske så att den hinner torka till !!

Eget rum :)

I natt har Benjamin sovit i eget rum :) och det verkar som att det var mycket bättre, han sov hela natten, vaknade till nån gång och bara gnällde till lite..men annars så var det lungt ! Kanske kan börja se det lite positivt ;) Gott det isf..

Idag blir det ut som gäller..passa på när vädret är som det är :) Får nog bli en runda till lekplatsen, Medans pappsen är och fiskar..
Måste fundera ut vad man ska äta till middag också..har ingen anning just nu menmen...

Nehe nu ropar bajsblöja på en ...hejhej

Sista dagen idag !


Bara denna dagen kvar och sen är det helg :) gott och gubben går på semester !! Blir att vara hemma den första veckan, vet inte om det blir att vi åker en runda till high chaparal..sen veckan där efter blir det FALKENBERG :) hoppas på bra väder !! Veckan efter får bli en tripp till Borås djurpark tror jag, Benjamin tycker nog att det är kul.

Har funkat bra att lägga Benjamin nu vid 19.30 :) skönt !! Fast han vaknar ändå på nätterna får hoppas att det slutar snart..ska ringa bvc och se om man kan göra nånting åt det..kanske går att lära honom att sova en hel natt.

Dags att käka lite frukost nu dårå...

En massa bus och lek om man orkar i värmen :)


En HEL natt :)


Blev en hel natt Benjamin sov idag :) gott det, han somnade i sin egna säng utan protest kl 20.00..snart hållt på en vecka så hoppas att det har blivit en rutin för honom nu. Är skönt att man kan få lite mer tid själv när han har lagt sej..

Händer annars idag..Vi ska ta och gå ut här en runda och leka lite, bäst att vara ute nu när vädret är så fint. Sen blir det att göra middag så att den är färdig tills gubben kommer hem..vet inte bara avd vi ska laga för nått..ingen fantasi...


Promenix....

Nästan precis hem kommen..vart ute på en liten promenix med Nina och Isak :) Kom hem och tog oss lite mellis sen så var Benjamin så trött så det var bara att lägga honom..får inte sova så länge bara,annars kan jag inte lägga honom tidigt..Melwin sover nog snart med..äter bara lite ersättning nu ! 

Längtar till v.29..då bär det av till en badstuga vi hyrt i falkenberg :) mys med familjen ! Gott att komma bort lite och bara vara för sej själv, Blir havet för våran del om vädret till låter *hehe* Annars så får man väll ta och hitta på andra saker..skulle nog bli en runda till bus fabriken i halmstad, kul för Benjamin att leka av sej lite :) Tänkte ta en runda till badhuset med barnen..kul för Melwin att bada lite också...Ska ta mej till Varberg också hoppas jag :) träffa en underbar vän <3 CARRO <3   kanske lite shopping !!  *LÄNGTAR*
Resten av semestern blir nog att vara hemma här och bada i sjön och bara va...

Nehe..dax att ringa försäkringskassan kanske.. 


Inte som man tänkte sej...

Igår kväll blev det protestering från Benjamin..gick och la honom vid 8, han var så trött höll på att somna i stolen..men när man väll lagt ner honom och sakt godnatt så blev det ett utbrott...gick väll in och la ner honom 15 ggr och han skrek i ca 20 min..kändes i hjärtat att bara låta honom skrika när man kom in och la ner honom..men till sist så somnade han..kan också ha vart för att han var väldigt över trött..har ju gått bra resten av veckan...får se hur det går i natt !

Blev inte så mycket vilande igår, blev att jag målade lite i Melwins rum..så nu är det snart färdigt, behöver en färgburk till..Sen kan man äntligen dela på dom och dom får var sitt rum :)

Idag ska jag försöka få tag på försäkringskassan..ringde i går men då var det över 30 min vänte tid..måste se så att jag har dagar..och i fall jag kan blanda i lite lågbetald dagar nu..så man blir av med lite såna..
Ska väll försöka ta mej ut lite idag..beror på...kanske blir en stund ute i trädgården..


RSS 2.0