Tapetsering :)



Det blev ullared i fredags :) Blev lite inhandlat, Benjamin fick sej två par tjocktröjor och en jacka som man mer har hemma, ett par fodrade regnkläder...Gubben och jag köpte oss varsin jacka !! Kul att få lite nytt hehe..
Var rätt mycket folk, men inte så konstigt med tanke på att det var lönings helg...vi var hemma vid 7 och då blev det lite mat sedan åkte vi ut till farmor och farfar och lämnade en pressent till farfar som hade fyllt år :) Blev en jacka till honom också..hehe..efter det blev det hem och lägga sej..han knappt lägga ner huvudet på kudden innan jag sommnade..

Lördag: Vi gick upp ganska så tidigt och åt frukost sen åkte vi till rusta där dom hade 25 % rabbat på tapeterna...vi har pratat om att tapetsera i köket så att det blir mer mysigare ! så vi hittade tapeter för 74 kr rullen *billigt* svarta med silver blommor..tänkte jag skulle ta en bild före och en efter :)
På kvällen blev det bingo lotto..men ingen vinst...men det är kul att spela fördriva tiden lite grann..
 
Söndag: Var också till att gå upp tidigt då vi skulle i väg på 25 års kalas...var hemma där i från vid 6 tiden då vi svängde inom lager 157 :) Blev bara en snabb titt !
Rickard fick för sej att börja slipa lite på väggarna här hemma så det gjorde han så nu ser det verkligen hemskt ut..men tapeterna komer ju snart upp :) blir till att göra lite i taget...
Blir förmodligen renovering på toaletten här nere så det ska bli skönt det också..hatar dessa toaletterna..såå äckliga..usch...

Idag har vi inget bestämt..ska bara ringa några samtal..
Blir väll frukost snart och sen lite bus :)

puss <3

Torsdag & Fredag


Torsdag : Blev en lugn dag så det var skönt ! Gick ner till hemköp vid 8 på morgonen, var så skönt att komma ut vid den tiden, man piggnade till rejält :) Fick för mej att jag skulle börja med dagmammans rutiner så att Benjamin kommer in i det. Så dagarna kommer se ut lite så här :
Frukost kl 07-07.30

Fruktstund kl 08.30

Lunch kl 12.00

Mellanmål kl 14.30

Middag hemma kl 16.30-17.00

Kvällsmat kl 18.00-18.30

Läggdags kl 19.00-20.00

Hoppas på att det fungerar :) Så kommer man in i mer rutiner till Melwin också, han behöver verkligen det..
Senare på eftermiddagen blev det en liten promenad till Anna och Peter..där det blev lite hamburgare :) mumma...sen gick Anna, jag och barnen en längre prommenad och bara tjötade !! Alltid kul att prata med henne <3

Fredag : Då är det snart äntligen helg :) Gubben jobbar till tolv idag, så det är skönt !! Blir middag när han kommer hem och så måste vi försöka vila lite innan om vi ska ner till ullared en sväng..måste ner och inhandla lite grejer till Benjamin bla. vinter jacka som man kan ha hemma, fodrade regnkläder och lite tunna vantar ! Blir säkert lite annat också som vanligt hehe...
Får se när man åker ner inte riktigt bestämt ännu, som sakt barnen måste vila innan :) annars lär det bli liv..

Pratde med min lillebror igår över msn och det verkade vara positivt med kortet ialf..får bara se om det händer något...

puss <3

Mina Älskade Pojkar <3 <3


Min älskade Benjamin <3                                                                                              Ni Är UNDERBARA små killar !!


Min älskade Melwin <3

Bus och Lek


Moa och Adam kom förbi vid 10 tiden :) Barnen lekte på golvet  och vi satt och pratade om allt möjligt ! Var så kul att få träffa dom igen, var ju som sakt ett bra tag sen vi sågs..Och jisses vad Adam hade ändrat sej :) Han hade blivit så lång..hehe..
Efter en stund tog vi oss lite fika och barnen åt kex och muffins *sött*
Sen blev det dax för dom att åka hemåt då Adam skulle till dagis, hoppas ni kom fram i tid ?! :)
Så just nu ligger Benjamin och vilar sej och Melwin ligger i soffan och myser..

Blir till att ta sej ut en sväng sedan med tanke på vädret är ju så otroligt härligt ute..Måste hinna göra lite middag innan gubben kommer hem också..

Nehe..om man skulle ta och plocka i hop lite leksaker medans dom sover här..hehe...

puss <3

Ville inte hem från dagmamman :)


Så här skrev jag i kortet till min mor !

Grattis på födelsedagen!

Ville bara säga grattis och be om ursäkt att jag inte har hört av mej.
Men jag hoppas att vi kan ändra på det och lägga allt gammalt bakom oss
och börja om på nytt ?!
Du får gärna ringa om du vill, jag är hemma stort sett alla dagar !
Saknar er alla otroligt mycket <3
Kramar // Linda

Får se om hon fick det igår eller om det kom fram idag...

Blev lite ändrigar igår...
Dagmamman ringde igår och frågade om vi kunde komma vid 14.30 igår..för hon hade bara ett barn just då... så det gjorde vi !! Blev först lite husesyn och lek :) Efter en stund blev det mellis, Benjamin älskade nyponsoppa hehe..blir till att köpa hem...
Blev en del prat och skrivande, Blir att han börjar nästa torsdag :) 8-14 Så han hinner med att få frukt och middag..
Sen kommer han gå jämna veckor tis, tors  Ojämna veckor mån, ons och fre...
När vi väll skulle hem så ville han inte följa med hem..han skakade bara på huvudet och sa nej nej...haha :)
Skönt att han verkar trivas och tycka om det ialf.. :)

Blev inte av att Moa och Adam kom hit i går..blir en stund nu på eftermiddagen innan Adam ska till dagis :)
Så får hoppa öppnaförskolan idag tror jag, vet nämligen inte hur länge dom har öppet...
Nehe då får jag väll ta och sluta nu och börja städa av lite innan dom kommer och hälsar på :)

puss <3

En Liten Klump Släppts Från Magen...


Nu har det gått en vecka sen jag pratade med mormor, känns så otroligt bra att fått pratat med henne och känna att hon har lagt allt gammalt bakom sej och bara vill se framåt. Var Rickards förtjänst att jag svarade när hon ringde..har inte vågat göra det innan med tanke på hur lång tid det har gått..
Men det var underbart att få höra hennes röst :) Nu är det bara det svåraste kvar att göra..ringa hem...
Mormor sa att det inte var någon som var arg bara att man undrade vad som hade hänt...
Hon tyckte jag jag skulle ringa hem nu på tisdag, för då fyller mamma år...men jag vet inte..tror att det blir att jag skickar ett kort och skriver lite vad man tänker..Sen om jag har mod så blir det att ringa nästa vecka...men beror lite på..
Har ialf haft kontakt med mina bröder så dom står helt och hållet på min sida och vill så gärna träffas :) bara glömma allt och börja om på ny kula...
Har funderat lite på det och det behöver inte vara så svårt att åka tåget hem..bara att ta enkel vagnen och in skaffa en ståbräda till Benjamin så blir det lättare..inte för att man kan ha med sej så mycket packning..hehe..
Tror att både barnen och jag behöver komma hem lite och hitta på saker med mormor och morfar...Dom vill ju verkligen hitta på saker med Benjamin :)
Men men nu ska man ju inte ta ut nått i förskott..är bara att invänta och se hur allt blir först...<3

Annars idag blir det att gå till affären och inhandla ett frimärke..sen hem och göra lite middag, pytt i panna med bacon..enkelt och gott...

Imorgon kommer Moa och Adam hit..har inte sett eller träffat dom på jätte länge så tyckte att det var dax att ses innan hon skulle börja jobba..så det kommer bli kul :)
Blir lite att göra denna veckan ialf så det känns bra...
Onsdagen blir först på morgonen att åka till Benjamins dagmamma och hälsa på, sen efter det så tar vi oss vidare till öppnaförskolan :)
Fredagen då blir det förhoppningvis ullared..inget bestämt ännu men hoppas...
Lördagen blir det bad för hela familjen i anderstorp simhall, kul att göra nått familjen tillsammans..
Söndagen var det 25 års kalas...

Mycket rolig vecka :) Nehe snart dax att gå och lägga Benjamin lite så han är utvilad !!

Puss <3


Tisdag 16/9-08



Då var det tisdag idag...

Benjamin har precis vaknat, sov lite längre idag ialf :) Melwin var redan uppe 07.30 hehe...Blir lite frukost här snart sedan måste vi ta oss ner till hemköp och inhandla lite välling så att man har det hemma..måste till apoteket också och hämta ut Melwins medicin..fick nått som skulle vara lite slemlösande, så får se om det hjälper, hoppas det ialf :) Tycker så synd om honom..
Måste komma på vad vi ska ha till middag..har ingen fantasi känns det som..tycker att man äter samma middagar varje gång..så trisst..
Senare i eftermiddag blir det nog en prommenad med Nina och Isak :) Hur längesen som häls som vi träffade dom så det är på tiden att vi ses :) hehe..förmodligen så blir det lättare sen när dom har flyttat, då blir vi grannar hehe..mycket trevligt må jag säga !!

Får bli frukost nu börjar bli hungrig här..koka lite havregrynsgröt :) uppskattat vad både Benjamin och mej !!! gottigt...

puss <3

Födelsedags kalas :)


GRATTIS Natalie på 1-års dagen :)

Idag blir det lite städande här hemma, behövs städas varje dag här tycker jag..speciellt nu när Melwin ligger på golvet och kryper..
Ska hinna med att göra lite middag innan gubben kommer hem och sen på kvällen blir det ett års kalas :) Benjamin och Melwins kusin Natalie fyller år !! Mysigt

Ska ta fram lite frukost nu och väcka Benjamin söt !!

puss <3

Tisdag 9/9-08

Blev en fullspäckad dag igår..telefonen ringde och det var en vän som jag inte sett på flera år, hon sa att hon var i anderstorp och undrade om vi kunde träffas och hitta på nått :) Och självklart sa jag JA !!
Blev en prommenad och en massa tjöt hehe..stannade till och beställde oss varsin pizza som satt där den skulle :) Sen gick vi vidare till lekplatsen, där det blev lite gungande och lek..kom hem vid 5, och då lekte alla barnen på golvet..
Blev en sen kväll gick inte och la mej förens vid 00.30...usch känns av idag..brukar ialf vara i säng vid 10 tiden..är så trött på kvällarna..

Idag gick vi upp vid åtta tiden för att få damsugit och torkat av golven :) Fick till och med städat av toan !! Vid 10 kom det lite besök, Sandra & Neo , Lisa & Hampus ..Blev lite lek på golvet och tjöt, sedan blev det lite fika..
Dom åkte hem för en liten stund sen, så nu ligger Benjamin och sover, han var så trötter..ska ta och göra lite välling till Melwin så att han också kanske kan somna in lite grann..

GRATTIS Neo på din 1-års dag :)

Måste ta upp lite fisk så blir det fiskgratäng till middag :) så himmla gott !! Får nog bli lite spenat upp till också ;)

Puss <3





Helg <3



Fredag : Blev ganska mycket vilande var så trött och slö i kroppen..När gubben kom hem blev det lite middag och sedan vilande :) Bäst att passa på när båda barnen vill sova samtidigt !!
Vid 5 tiden åkte vi ut till farmor och farfar och lämnade av både Benjamin och Melwin, för att själva ta oss vidare till värnamo och äta på chaplin :) Mycket gott !! Första gången på ett halv år jag är utan barnen, var riktigt gott att bara komma i väg själv..
Var hemma igen vid halv 9 och då var det bara att natta dom små liven...

Lördag: Städade och blev en tripp till gammel farmor på lite kaffe och bullar...Sen blev det en liten promenad bland husen i anderstorp..hehe...på kvällen tog vi oss och hyrde 2 st filmer :) Klarade att se första men andra var jag så trött så jag gick upp och la mej..hehe...

Söndag: Åkte i väg med farmor och farfar på dagen och skulle inhandla lite pressenter till kusinen :) Blev att vi köpte varsin bingolott också !!
Käkade lite middag/kvällsmat tilsammans och sedan blev det bingolotto :) Vi satt nära varje gång till nånting men inget slog in..är väll typiskt..både jag och Mia satt ett nummer i från en resa till Thailand..hade vart nått att åka till :) hehe..Blir nog bingo nästa söndag också..

Nu är det ju måndag igen..vet inte vad vi ska hitt apå idag..blir lite frukost och lite vilande sen får vi se, blir väll lite bus och lek med bilar..
Ska hinna med att göra lite middag också..måste ta mej ner till affären och köpa ett frimärke så att jag kan lägga på föräldrapeningen...vill gärna få mina pengar i tid :) hehe..
Hoppas vädret håller i sej !!

Puss <3

Fika Tajm :)


Idag ringde telefonen vid 11 tiden och det var Carro som undrade om vi ville komma ner på lite fika :) självklart man takar ju inte nej till lite fika hehe..
Blev lite lek mellan kusinerna..Kul nu när Benjamin och Natalie kan leka tillsammans !! Blir lite bråk om leksaker men det är inte mycket alls :) Nu är det bara att invänta att Melwin ska bli stor och kunna vara med och leka han också..hihi..
Blev en prommenad efter fikandet, gott att komma ut lite..blir inte lika ofta som innan tyvärr..tråkigt att gå själv :(

När vi kom hem gick Benjamin och vilade..och jag och Melwin gjorde chockladkaka :) Får bli kak monster kaka nån annan dag..
När Benjamin vaknade så blev det middag och sen kom pappsen hem !! Benjamin bler helt överlycklig när han kommer hem..står och stampar med fötterna och ska hjälpa pappa med kläderna :)
Nu är pappsen ialf på kärringbingo...
Och Melwin sover i soffan och Benjamin sover i sin säng :)

Nu ska jag titta vidare på idol...

Puss <3

Baka Baka Liten Kaka



Igår blev det bakat lite grann här hemma, blev 40st chocklad muffins. Gott att ha lite i frysen i bland hehe..tänkte ta och göra kak monster kaka senare idag när barnen vilar..Sen nästa vecka fortsätter det med hallongrottor och kolabröd :) Ska se om det går och göra nån slags chocklad kaka som man kan lägga i små formar istället så det blir som små portioner..rätt smidigt !! Bara att testa sej fram...Får bli bullbak sen när Benjamin har börjat dagmamman så man kan gör det i lite mer lugn och ro..Melwin klarar sej så bra på golvet själv så det är skönt..

Ska väll ta och ringa dagmamman idag och hade tydligen ringt här i går när vi inte var hemma, så bäst att ringa upp och se vad hon har på hjärtat :) Kanske är om vilka dagar han ska gå..vi får se..

Snart dax att gå upp och väcka Benjamin till liv, han sover som en stock idag..ändå gick han och la sej vid 8 igår..Men gott att han kan sova ut nån dag :)
Melwin har vart uppe sen 7 :) ingen lång sovare det där inte hehe...

puss <3



Mina små älsklingar <3 Mamma älskar er SÅ mycket <3 <3 <3

** Helgen **


I Fredags var det kräftskiva...var trevligt att träffa folket men var inte där så länge och tur var väll det, hade tydligen blivit lite bråk..tråkit att sånt ska behöva hända..specillt när det är vuxet folk..menmen..det är så det är...
I Lördags blev det lite städning här hemma och sen på kvällen blev det godmat och film :) Men som vanligt så somnade jag i soffan innan filmen var slut hehe..så trött så det finns inte..
Söndagen blev det gräsklippning :) behövdes verkligen..nu ska ja bara ha tag i en såg så att jag kan få ner det  j*vla plommonträdet som står i trädgården..uscha..har tänkt att vi ska sätta en sandlåda där:) Sen ska jag se om jag kan få tag i en gunga som finns på jemofix :) Benjamin behöver ha lite saker på gården här!! 

Idag är det tisdag och idag skulle jag haft mammaträffen här hemma men blev inställt..är så förkylda här så det känns inte så kul att ta hem folk och man smittar ner dom :( bättre att vänta tills man blivit bättre! Hade vart så kul att träffa dom menmen..

Kanske ska ta fram lite frukost nu så att vi får i oss det ialf:) Mycket vila idag...

puss <3  

RSS 2.0