Tapetsering :)



Det blev ullared i fredags :) Blev lite inhandlat, Benjamin fick sej två par tjocktröjor och en jacka som man mer har hemma, ett par fodrade regnkläder...Gubben och jag köpte oss varsin jacka !! Kul att få lite nytt hehe..
Var rätt mycket folk, men inte så konstigt med tanke på att det var lönings helg...vi var hemma vid 7 och då blev det lite mat sedan åkte vi ut till farmor och farfar och lämnade en pressent till farfar som hade fyllt år :) Blev en jacka till honom också..hehe..efter det blev det hem och lägga sej..han knappt lägga ner huvudet på kudden innan jag sommnade..

Lördag: Vi gick upp ganska så tidigt och åt frukost sen åkte vi till rusta där dom hade 25 % rabbat på tapeterna...vi har pratat om att tapetsera i köket så att det blir mer mysigare ! så vi hittade tapeter för 74 kr rullen *billigt* svarta med silver blommor..tänkte jag skulle ta en bild före och en efter :)
På kvällen blev det bingo lotto..men ingen vinst...men det är kul att spela fördriva tiden lite grann..
 
Söndag: Var också till att gå upp tidigt då vi skulle i väg på 25 års kalas...var hemma där i från vid 6 tiden då vi svängde inom lager 157 :) Blev bara en snabb titt !
Rickard fick för sej att börja slipa lite på väggarna här hemma så det gjorde han så nu ser det verkligen hemskt ut..men tapeterna komer ju snart upp :) blir till att göra lite i taget...
Blir förmodligen renovering på toaletten här nere så det ska bli skönt det också..hatar dessa toaletterna..såå äckliga..usch...

Idag har vi inget bestämt..ska bara ringa några samtal..
Blir väll frukost snart och sen lite bus :)

puss <3

Kommentarer
Postat av: Maja

Går inte att se bilderna på tapeten:-( Var nyfiken juh...hoppas allt är bra kram

2008-09-29 @ 18:17:08
URL: http://majjans.blogg.se/
Postat av: lotta

hej! ja det är jätteskönt att han sov i sin säng men inatt så sova han halva natten jämte oss. men förhoppningsvis blir det bättre nu när han har börjat på dagis. Dom frågade hos tandläkaren om jag ville ha den rabatten eller inte. Man får det en gång om året tror jag dom sa, upp till man är 30år. kram

2008-09-30 @ 08:39:55
URL: http://lottajohansson.blogg.se/
Postat av: Inger

Jag hittade lite prinsess askar och några tekoppar. Annars vart det inte så mycket. Lite julsaker och sånt fanns men inget jag köpte iaf!

Så ni ska tapetsera? Skoj med lite förändring!

2008-09-30 @ 09:52:49
URL: http://inggas.webblogg.se/
Postat av: Maja

Tackar för gratulationerna:-) Ska bli kul men blir nog lite jobbigt me..hihi Kram

2008-09-30 @ 10:28:50
URL: http://majjans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0