** Födelsedag **


I helgen blev det lite födelsedags firande, Rickard fyllde 28 år så det blev lite middags bjudning! Blev serverat laxfile och kokt potatis med en kall sås till och till efterätt blev det bara lite enkelt med glass, var nog rätt uppskattat..fanns inte så mycket kvar sedan i grytorna *hehe*

Skulle vart på gissledagarna i lördags men vi skippade det, var så varmt så det hade nog bara vart plågsamt och stå där och titta på karnevalen..blev istället att nennesmo folket kom ut här en sväng :)
Otroligt varmt har det var nu under hela veckan och helgen, skulle väll vara varmt nu under denna veckan också och helgen som kommer:) det är ju skönt!! Nu till helgen som kommer är det anderstorpsdagarna så blir väll att man tar en sväng ner till " centrum" och tittar läget..kul för Benjamin att kicka lite på lådbil racet..
Benjamin har blivit så intresserad av bilar och motorer :) så han blir nog en liten fordons expert *haha*

Händer idag då..är varmt och solen skinner ute..ska försöka lägga barnen en stund sen så att man kanske kan gå ut en sväng och lägga sen på gräset och sola lite..behöver få lite färg inför semestern :) går ju inte att gå helt krittvit..Måste ta mejner till hemköp också och handla lite middag, får bli ett senare projekt idag!!!

Hejhej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0