Infektion på luftrören...


Fick ringt tilll VC innan idag och fick tid där vid 10.30...så först blev det en runda till Sandra och Neo och bara umgås :) mycket trevligt ! Var så längesen man träffade dom..blev pepparkakor och mjölk *gott* Sen blev det lite snabba ryck till VC där vi blev inkallade nästan direkt..Melwin fick ta ett blodprov i fingret..blev ett stick utan skrik..han satt bara och tittade på vad hon gjorde för nått..inte ett ljud från honom :) Sen blev det till att vänta lite innan man fick träffa läkaren..men efter ett tag så kom vi in där också..blev lite prat och sedan lysnade hon på honom..hon gick och kollade provet han hade tagit..sen kom hon tillbaka och sa att han hade en infektion på luftrören..risk för luginflamation :( Men han fick pencellin och hostmedecin så nu ska han väll bli frisk ! Tycker synd om lilleman..inte vara lätt att vara liten och sjuk..bara hoppas att Benjamin slipper det..

Idag fick Benjamin vara hos extra dagmamman :) Hade inte träffat henne innan men hon var helt underbar , så mysig! Dom hade ialf hittat på en massa bus och ätit gott..skönt att höra att han äter så bra borta..med tanke på att han har börjat bli så svår att få i mat hemma..På fredag blir det vanliga dagmamman igen..tror dom skulle gör alite farsdag pressenter så :) så sött !!

Nu är det nog dax att på börja middagen känner mej lite hungrig nu..och ta hand om min lilla sjukling..<3

puss puss <3 <3

Kommentarer
Postat av: Carro

Usch då, hoppas han kryar på sig fort!

Puss

2008-11-06 @ 02:46:00
URL: http://niiiilorac.blogg.se/
Postat av: Maja

Ville ni ha bokhyllan??? Kram

2008-11-06 @ 19:14:55
URL: http://majjans.blogg.se/
Postat av: Jenny

haha! Nej så tyckte jag med, Men Norrmän är verkligen konstiga tycker jag :D haha.. Allt är bra med mig, massa snö^^ Hur är det med dig? Kram

2008-11-12 @ 11:18:32
URL: http://jelli.blogg.se/hemsedal

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0